matildaliljegren

Take your bad days with your good.

Publicerad 2014-02-20 02:36:19 i Allmänt,

Aloha. Står just i denna stund och säljer glass (gelato om man ska vara riktig och att sälja gelato idag innebär att uppdatera bloggen och sjunga till radion för mig själv). Det har inte hänt alldeles för mycket spännande saker den senaste veckan då jag jobbar ganska mycket ändå. 
Vi har hunnit ta oss till paddy's market för att gå runt och zick-zacka mellan ton av små souveniraffärer och annat mysigt. Köpte bland annat ett vattentätt iphonefodral som ska användas flitigt på östkusten tänkte jag. Vi får hålla alla tummar vi har att det fungerar till 100% men det ska vi tro! 
Igår blev det även en tur till petersons med släkt för en födelsedagsmiddag. Hur mysigt som helst att träffa allihopa, bli lite bortskämd och äta god mat. Det spelades pjäser (regisserat av småpojkarna och med två "utvalda" vuxna) som vi fick vara med i och skrattade gott åt. Dom måste vi minsann hinna träffa igen innan vi far iväg på äventyr. 
Ikväll ser det ut som att lite grill står på schemat. Hoppas,hoppas. Det skulle vara mysigt att sitta nere vid stranden ikväll då vädret är ganska bra idag. Är ju inte varje dag som Elin, Amanda och jag lyckas vara hemma samtidigt. 
Vad har ni för er där hemmais sportlov och allt? 
kos.

Paddy's market

Kommentarer

Postat av: Mammis

Publicerad 2014-02-21 08:20:12

Här är det sig likt... Grått , kallt o regnigt idag. Men din syster kom hem från Sälen igår kväll o hon har haft det härligt med skidåkning o trevligheter . 👍😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela