matildaliljegren

it's been written in the scars of our hearts.

Publicerad 2013-01-18 10:58:39 i Allmänt,

yo. vaknar av mig själv helt utvilad och allt det där. hur skönt är inte det? idag är det sista dagen i oslo och jag ska inte göra någonting speciellt. ska ta och städa lägenheten då pappa kommer hit ikväll för att hämta mig. alla saker är packade utan vissa undantag som jag behöver använda innan bilen brummar iväg. helt knasigt att åka hem samtidigt som det ska bli så himla skönt. har insett att jag lätt har dubbelt så mycket med mig hem än vad jag hade hit. dock var familjen på besök i höstas med en del. 
ikväll efter pappa och jag umgåtts en stund ska jag till  dom jag var hos i onsdags på lite festligheter. ska bli tråkigt att inte se dom mer måste jag säga. det blir antagligen inte jättesent men vill ju vara där en sväng iallafall. imorgon ska det bara packas in i bilen och så ska vi susa iväg direkt efter frukosten hem till lilla hålan  och alla fina där hemma. wihaaa
 
 

i'm addicted and i don't know why.

Publicerad 2013-01-16 17:27:21 i Allmänt,

mors. har haft en härlig dag hittils. varit ute i ett soligt men kallt oslo. strosade omkring i nya jackan tillsammans med min kamera. kände att jag borde passa på att se på allt det vackra som finns runt omkring men på grund av kylan tog vi oss en tur till operan. skulle vilja gå till hamnen innan jag åker med det får hinnas med imorgon eller på fredag. tanken var sen att lämna tillbaka mina jobbtröjor så jag inte behöver tänka ett dugg mer på det. träffade tilda som jobbar där med mig och  hade en riktigt trevlig pratstund. vi sa hejdå,lycka till och allt det där. 
ikväll ska iallafall jag gå till mattias,madde och högen för lite trevligheter. blir lite hejdåfest för några stycken skulle jag tro. det får bli trevligt! måste dock ta och hoppa in i en dusch för det var inte igår (; ehe. har förövrigt inhandlat mig en liten myntplånbok dom sovenir från norgetiden.(inte för att den har något att göra med norge då det förestöller en räv men ändå?) hittade den på fina accessorize när jag strövade omkring. 
ni får ha härlig kväll. gos

don't let me go.

Publicerad 2013-01-15 16:52:45 i Allmänt,

lediga dag nummer två har hittils spenderats genom att tvätta kläder, sett på johan falk, snoozat i sängen och varit ute på stan för en sista shoppingtur i oslo. tycker att det är kul att strosa omkring i dom affärer som inte finns i linköping så jag tog tillfället i akt. handlade en gosig tröja på rean, en vanlig mössa och en vinterjacka. helnöjd måste jag säga. nu slipper jag äntligen dra omkring i min pluffsiga svarta vinterjacka. wihaa. 
vet dock inte vad jag ska hitta på nu resten av kvällen... kanske lite mer film? laga lite mat? det rer sig.  
 

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela