matildaliljegren

running in circles.

Publicerad 2011-09-28 20:03:21 i Allmänt,

sitter och pluggar lite lagom sådär. är meningen att det ska skrivas en resencion på "crazy tupid love" men hjälp av två andra resencioner och allt möjligt. orkar inte bli depp eller trött på grund av sånt trams så det har jag slutat med, toppen! hahah nu måste jag berätta en sak som jag aldrig hade kunnat tro om mig själv... mamma har köp en one piece till mig?! hahahahahahh inte en riktig förstås men den är marinblå, ganska tunn men jättemysig. känner mig allvarligt som en jättebebis i den, gos. nu blir det idol med fina mamma.
heeejjj

idag är en bra dag.

Publicerad 2011-09-24 11:48:33 i Allmänt,

brooossh !
vad har ni för er? jag sitter och ska göra mig iordning för att se på systers match. riktigt mysigt är det ärligt talat. ikväll blir det kräftkalas med pappas sida av släkten och lite mys som det ser ut. den hrä helgen är helt perfekt! igår kom isabell och mötte upp mig när jag sutateskolan och så gick vi en kort sväng på stan, fikade, skrattade och gick på bio. kom hem ganska tidigt men vad gör det? det blev crazy,stupid love. rekomenderar den starkt till alla! riktigt rolig, lite fin film. imorgon är det dags för sesångens sista match med fotbollen.  dags att börja tagga till den och så!! det blir även att träffa julia som det ser ut :d
för övrigt så vet jag inte vad det är men jag är bara så lycklig just nu, allt är så fint.ae nu ska jag fixa till mig lite för att dra ut i solen.
Tumblr_lba7ybpsxo1qe5ooqo1_400_large
dags för nya skor förövrig, ( inte converse den här gången!)
pussgurka

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela