matildaliljegren

du får passa dig som satan.

Publicerad 2011-06-27 14:15:18 i Allmänt,

hej alla fina människor!! nu packas det för fullt. för tillfället är jag hos fialutten och ser på när hon packar allt. förövrigt är maten är nu inhandlat och allt känns relativt bra. kan inte längta mer till imorgon!! tyvärr får ni överleva på korta inlägg ett bra tag frammåt men det går bra.?


 peace.

underbart.

Publicerad 2011-06-26 22:44:07 i Allmänt,

har lagt över alla bilder från öland till datornmen hinner tyvärr inte lägga upp mer än kanske en. imorgon är det packa för fulla muggar som står på schemat. peace and love är på tur efter en helt underbar tid på öland med elin. tack för allt hjärtat! ae nu måste kläder tvättas och ni vet allt det där. bloggen kommer leva vidare från mobilen. dock blir det korta inlägg men ni får nöja er med det.
ljuset i ögonen och gud vet vad, låt mig (;
ta det lugnt peolple

britt marie.

Publicerad 2011-06-26 03:33:49 i Allmänt,

tack alla fina för en underbar dag, den har varit helt perfekt! ni vet vilka ni är och vill bara säga att jag älskar er. hoppas att alla har haft en fin kväll för det har jag. imorgon blir det åtvidaberg och allt vanligt. samtidigt saknat men allt härligt här har varit toppen. livet är underbart, njut av det och ta vara på det. det var mina visdomsord för ikväll. ta hand om er vänner, verkligen.<3

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela