matildaliljegren

You can count on me.

Publicerad 2014-01-30 03:16:32 i Allmänt,

Ojojoj... Matilda har lyckats igen! Jobbar som en tok för tillfället men så får det vara. Kan lika gärna bli himla få timmar nästa vecka, det är inget jag riktigt vet. Lyckades få alla sena tider på gelatissimo den här veckan så ser knappt röken av mina roomies tyvärr.
 I tisdags visade en av mina manegers hur man ska stänga butiken för det ska jag göra hela veckan (något jag aldrig gjort eller varit med om förut). Det var allt från att ändra temperaturen på kylen, fixa med kortmaskinerna till att sätta på alarmet. Så igår (onsdags) var det dags och jag fick reda på att jag ska stänga tillsammans med en trevlig (men väldigt nervös/ny) kille. Han hade fått visat hur man ska städa, när vi tar in sopptunnor och liknande. Bra tänkte jag. Kvällen gick och vi pysslade med att få allt i ordning, jag fixade mitt och han sitt. Sen var det dags för att sätta på det fruktade alarmet. Tycker inte alls om när det börjar pipa och man har ett visst antal sekunder på sig att låsa och ta sig ut ur det rummet, men vi lyckades! Väl ute tog vi ett varv runt för att kolla hur det såg ut utifrån när vi inser att han har glömt att ställa in två stora vimplar (vet inte vad jag ska kalla dom..)  och att det lyser där inne.. Jag var ganska säker på att jag släkt de knappar som manegern visade mig dagen innan men killen säger att vi måste ställa in flaggorna och släcka i butiken. Han har rätt, flaggorna måste in men jag tyckte att lamporna inne kunde vara på. Så vi tar oss in igen genom bakdörren med en kod där larmet inte är och ställer vimplarna i korridoren för att sen gå ut. Men killen vill prompt stänga av lyset så han öppnar dörren till butiken efter jag sagt att jag tror att larmet är där. Till min förvåning händer ingenting men sen är jag 100% säker på att larmet går om man öppnar en liten metallgrind som går precis vid butikskanten och ser honom gå mot den. Jag ropar nonononononooo och sen börjar larmet tjuta. Typiskt. Klockan var halv ett på natten och där stod vi ganska hjälplösa. Pga hans "dåliga" engelska får jag ännu en gång (andra gången för kvällen) ringa och väcka min maneger.. KAOS! Larmet tystnade ganska snabbt ändå och killen jag ringde hjälpte oss. Det visade sig att det bara var lamporna utanför butiken man kunde släcka så att alarmet gick igång var lite (väldigt) onödigt. 
Så det blev sent i säng igår. Tror jag la mig runt två för att nu ha tre dagar med ca 12 timmars pass. Bara att kriga på! 

Saknar den här bruden med förresten! Vilka skönheter!.... :*

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela