matildaliljegren

I hold my hands high.

Publicerad 2014-04-23 14:05:00 i Allmänt,

Ligger precis i stunden nyduschad på hotellsängen efter ännu en dag i värmen. Som tidigare dagar så började vi med en tur till stranden för sol och bad. Idag planerade vi in lite shopping (i dom dyra affärerna) men efter lite traskande i värmen och lite mat tog vi oss upp till vår takpool på hotellet istället för en lugn eftermiddag där. 
Hittills har vi annars hunnit med att gosa med en apa (OBS ej rabiesapa utan söt bebisapa), fått pedikyr av strandtanterna, shoppat i turistaffärer, druckit några kalla öl och bara njutit av att vara här. Vet inte riktigt var kvällen bär oss idag. Kanske är det dags för en av barerna som ligger på gatan? Mer shopping? Vem vet! 
För övrigt är det bara en veck kvar tills jag är hemma igen, hur konstigt är inte det?! Som vanligt en väldig mix av bilder. Fin apa, blommiga tår (tantens val hahah, lite fulsöta), häng vid talpoolen och en bränd Matilda. 
Ta hand om er så ses vi snart! kos❤️

There's no stopping us right now.

Publicerad 2014-04-17 05:01:05 i Allmänt,

Oj oj oj! Jag har för ett tag sen landat på säker mark igen. 
Det var helt otroligt!! Vilken frihetskänsla! Skulle kunna göra det där om och om igen. Köpte med en video när jag hoppar och lite kort innan och efter. Ser inte riktigt fram emot att se den hahah Kände hur mycket kinderna dallrade och hur ocharmig jag såg ut när jag hoppade. Kommer nog bli fantastiskt! Kanske kan ordna så att det blir några bilder av videon också om jag har tur(; 
Kan säga att jag är sjukt glad att jag gjorde det. Det var nog bland det bästa jag gjort! 

Fantastisk bild...... Maha

Set me free.

Publicerad 2014-04-16 23:37:12 i Allmänt,

Förstår inte roligt vad jag har gett mig in på. Ska bli sååååå spännande!! Sitter nämligen på bussen till mission beach för att göra mitt första skydive någonsin. Är bara otroligt nervös och överlycklig på samma gång. Sjuk känsla!

Ni ska få en update när jag har hoppat fsllskärm från sådär 4600 meters höjd. Waaaaaaaaa

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela