matildaliljegren

natt

Publicerad 2012-09-30 21:52:00 i Allmänt,

hej hopp kära vänner! skriver imorgon men tänkte säga att jag lever, ska klippa mig imorgon och nu har min helg framför mig. hur bra som helst blir det, det har jag bestämt. imorgon hade jag tänkt att ha en galet bra dag och känna mig superbra. nu ska jag sova för första gången på länge och det känns kalas, puss

in the dark i have no name.

Publicerad 2012-09-25 16:41:52 i Allmänt,

bestämde mig igår ör att säga upp mig på jobbet pga en drös olika anledningar. pratade med chefen idag och han ville inte att jag skull sluta alls ?! blir helt knasig. han sa ändå att det var okej men erbjöd mig en lön på 140 norska i timmen istället för 135. blir lite velig, vågar jag riskera att bli helt arbetslös? ska nog söka jobb så mycket jag kan brevid och säga upp mig när jag börjar få napp. låter det vettigt? 
nu har jag jobbat båda mina lediga dagar så slappar allt jag kan innan mina riktiga jobbdagar börjar imorgon. lyssnar på underbar musik av både the script och mumford and sons (då deras nya skivor äntligen kommit ut thank heaven! ) och har på mig gosiga kläder. tror att jag ska skriva ett brev till mormor och morfar och kanske måla något? det får vi se. ikväll är det jag som är kock i huset, köttbullar och potatismos, wihaa!
borde tvätta men..... det kan jag göra imorgon? 
 

another fairy tail.

Publicerad 2012-09-24 09:32:20 i Allmänt,

godmorgon på er. var en bra stund inåst i vår egna lägenhet då ingen hittade nyckel och man inte på något annat sätt kan ta sig ut. hahah helt underbart! hittade dock en nyckel efter en liten stund så att sista man till jobbet han di även han. idag är det min lediga dag så en hög av filmer ska ses är det tänkt. den enda som ska umgås med mig idag är en liten chipspåse vad jag vet. jag ska ioförsig också hinna med att söka ite jobb på datorn och ringa jobbzone och fråga lite. 
dagens stora händelse blir kören! hahah ska börja gå dit varje måndag nu med lite människor, det blir spännande må ni tro. har (på tal om något helt annat) väldigt härliga grannar! dom kommer in till oss och umgås, vi går över till dom när det pasar och så vidare. vi har bestämt att vi ska ha spelkvällar tillsammans med dom så nästa gång oll åker till sverige följer rappa kalja och alias med hit. hur bra blir inte det? 
igår hände absolut inget speciellt för er som vill veta. jag jobbade oerhört bakis, kom hem , åt, sambomöte och sen skräckfilm hos grannarna. inget mer än så tyvärr men nu ska det ändras på det! (; dags att börja jobba på biokänslan! 

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela