matildaliljegren

I won't turn away.

Publicerad 2014-03-30 14:28:40 i Allmänt,

Hej goddag och hallå alla kära. 
Vi fortsätter vår resa uppåt mot Cairns. Känns som att det går lite för fort måste jag säga. Vi har redan varit i Byron bay, surfers paradise och i noosa(?!). 
Nu har vi alltså campat (och överlevt) i tre nätter och är redo för vår nästa campingresa på fraser Island. Ska bli  himla trevligt må jag säga! Tror dock att campingen som kommer är lite mer poppis. Vi får se! 
(Svårt med uppdatering pga dåligt batteri i telefon och ingen internet-täckning i skogen) puss


Bilder från "bushcampet" i noosa. Heja! 
Träffade även en himla trevlig svensk tjej i skogen som heter Frida. (6:e bilden) 

Hoppas ni har det fint ! 

We can turn this around.

Publicerad 2014-03-21 09:16:12 i Allmänt,

Nattbussen gick helt okej och vi har haft en himla bra dag. Det blev strandhäng till tidig kväll med paus för lite utforskande och handlande av mat. Hur bra som helst. Nu alldeles ska det hoppas in i en dusch för att börja göra mig iordning och öppna vinflaskan. Hörs! Koos

May the bridges we burn only light out way.

Publicerad 2014-03-20 13:53:03 i Allmänt,

Hej på er. Kan knappt förstå vilken resa vi har framför oss?! Känns lite konstigt att säga så när jag redan är på det största äventyret hittills med Australien och allt men nu ska vi verkligen börja resa runt här borta. Waaahhhhh !!!
Har lyckats njuta av varenda sekund vi haft i bondi sista veckan. Det har varit allt från kvällsmat i solnedgången, australiensläkt-mys till lite party igår för att fira att vi påbörjar vår resa nu. Helt fantastiskt. Jag är såå tacksam för att jag får uppleva allt det här. Det är hur kalas som helst! Dock blev det ett litet hektiskt slut i bondi med alldeles för mycket packning och lite tidsbrist när vi skulle till bussen men det ordnade sig fint till slut. 
Nu sitter vi alltså på bussen som ska ta oss till Byron bay. Vi har hela tolv timmar som ska avverkas innan vi är framme så om ett tag ska det försökas sovas en bra stund(; 
Kommer förhoppningsvis uppdatera oftare nu när vi hittar på saker hela tiden så ni får se lite vad vi pysslar med. 
Kos.

Lite blandade bilder var det visst här. Längst ner är dock alla våra påsar med kläder, skor, handdukar och Gud vet vad  som vi måste lämna efter oss. Vi skrev en lapp om att det bara var att ta saker ifall man ville och några timmar senare hade det faktiskt försvunnit en del! 

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela