matildaliljegren

they leave me breathless.

Publicerad 2014-08-30 12:02:40 i Allmänt,

Hallå där! Njuter av att äntligen ha en ledig helg, känns som att det var väldigt länge sen även fast det inte var det. Igår stod hemma/filmkväll på schemat och idag tog jag tid för att göra lite gofrukost och hör och häpna jag har hunnit tvätta, diska och sitter just nu och pluggar. Heja! Eller jag har pluggat tills nu iallafall och ska försöka få ihop lite. Har i veckan lärt mig att jag i fortsättningen bör skriva ut åhörarkopior på powerpointerna innan föreläsningen och anteckna på dom. Försöker nämnligen sammanfatta en av de bra/viktiga föreläsningarna vi hade i veckan men lyckas inte få ihop något vettigt.. Känns mest som att jag sitter och ordbajsar bara för att. aja, jag gör mitt bästa iallafall!
I övrigt har jag fått reda på vart jag ska vara på min fältstudiedag, sofia och linnea är påväg hem från cypern pecis i stunden och ikväll ska det bli tacomys med några bra från klassen. Inte alls fel! Hoppas ni har det fint! 
 
snart snaart kommer vi ses igen! <3 
 

When the rest of me is down.

Publicerad 2014-08-24 22:53:20 i Allmänt,

Har haft en superledig dag idag som mestadels spenderats hemma i lägenheten i mina mjukisbyxor. Tog mig dock tid att promenera munksjön runt och efter det blev det en kort tur till Ica Maxim för framförallt handlande v en osthyvel och kaviar (för den som är nyfiken....?) men även lite onyttigt ehe. Ska ta mig i kragen efter veckan som kommer då det inte kommer vara lika mycket festande och spring som det är nu så det mest blir hemlagad mat istället och lite motion! Ha de! 

Yää, vi var på nattuoppdrag och togaprty igårkväll. Himla trevligt! Imorgon väntar förövrigt den första riktiga föreläsningen på mig, heja! 

Latch.

Publicerad 2014-08-23 10:56:14 i Allmänt,
 Lite bilder från veckan från mobilen, ska bli bättre på att ta fler kort! 

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela