matildaliljegren

there´s no starting over.

Publicerad 2014-09-20 00:03:22 i Allmänt,

Just having one of those nights.. Har suttit hemma största delen av dagen och pluggat, lyssnat på musik och annat smått. Har fått igång min tv ordentligt, äntligen! 
Är lite ensam ikväll. Hade behövt en kram eller två om jag ska vara helt ärlig. Såg precis klart "now is good",en fantastisk fin men minst lika sorglig film. Vet inte varför jag en kollar på filmer som på något sätt handlar om cancer. Jag vet ju hur ledsen jag blir efteråt. Lite dumt av mig om jag ska vara helt ärlig samtidigt som det är så skönt att bara få gråta ut sådär ibland. Jag vill bara uppskatta livet ännu mer och verkligen ta vara på allt. Det låter lite löjligt kanske men vissa saker känns som värdens minsta bagateller som jag inte kan förstå att jag ens tyckt varit jobbigt eller så. Det är dags för alla att bara njuta av det fina liv vi faktiskt har. Jag är så lyckligt lottad med alla fina människor jag har runt mig. Saknar er lite extra ikväll!
Imorgon ska det skypas med iallafall mamma och sen ska jag träffa lite klassisar på eftermiddagen/kvällen så det är något att se fram emot iallafall. Ta hand om er! 
wheartit förstås.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela