matildaliljegren

May the bridges we burn only light out way.

Publicerad 2014-03-20 13:53:03 i Allmänt,

Hej på er. Kan knappt förstå vilken resa vi har framför oss?! Känns lite konstigt att säga så när jag redan är på det största äventyret hittills med Australien och allt men nu ska vi verkligen börja resa runt här borta. Waaahhhhh !!!
Har lyckats njuta av varenda sekund vi haft i bondi sista veckan. Det har varit allt från kvällsmat i solnedgången, australiensläkt-mys till lite party igår för att fira att vi påbörjar vår resa nu. Helt fantastiskt. Jag är såå tacksam för att jag får uppleva allt det här. Det är hur kalas som helst! Dock blev det ett litet hektiskt slut i bondi med alldeles för mycket packning och lite tidsbrist när vi skulle till bussen men det ordnade sig fint till slut. 
Nu sitter vi alltså på bussen som ska ta oss till Byron bay. Vi har hela tolv timmar som ska avverkas innan vi är framme så om ett tag ska det försökas sovas en bra stund(; 
Kommer förhoppningsvis uppdatera oftare nu när vi hittar på saker hela tiden så ni får se lite vad vi pysslar med. 
Kos.

Lite blandade bilder var det visst här. Längst ner är dock alla våra påsar med kläder, skor, handdukar och Gud vet vad  som vi måste lämna efter oss. Vi skrev en lapp om att det bara var att ta saker ifall man ville och några timmar senare hade det faktiskt försvunnit en del! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela