matildaliljegren

There's no place I rather be.

Publicerad 2014-02-25 09:02:52 i Allmänt,

Hej fina. Tiden bara rusar iväg nu. Plötsligt känns det som att det snart är dags att sätta sig på flyget hem. Måste njuta lite mer av livet här nere. Pallra mig till stranden när det är fint väder, ta en söndagsöl i eftermiddagssolen och allt det där.
Annars jobbas det på ganska bra som vanligt. Skopar så mycket glass att jag vaknar och har ont i handleden och ut i fingrarna. Det kallar jag en hardworker! Hahah 
I helgen har vi varit ute långt utan för Sydney och sätt (klappat/matat) massvis med vilda kängurus. Hur koseligt som helst! Dom bodde på ett stort område runt ett sjukhus och det fanns hundratals. När vi kom dit och insåg att vi (efter två timmar på tåg) hade en timma att gå för att komma till alla djur sjönk hoppet en smula. Men efter att ha ringt en taxi som skulle hämta oss kom vår räddare i nöden och skjutsade oss både fram och tillbaka. Det var en pensionerad mysfarbror som brukade köra folk gratis till kängururna på hans fritid. Så han hade en liten guidad tur så vi visste var de höll hus och kom sen med kängurumat till oss så vi kunde mata dom söta djuren med, kalas! 
I söndags satte vi oss på the bucket list och njöt sådär som jag pratade om och igår hade vi lite afterwork känsla med en öl på klipporna i solnedgången. Inte fel alls! 
Och inte nog med det mina vänner. På fredag är det dags för surf camp!!!! ÄNTLIGEN 
Sen är det bara två helger kvar i bondi (varav en kanske innehållet en Bruno mars konsert?!), det ni! 
kos  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

happiness is about loving what you have.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela